Koordinační centrum | 2 – Hledáme aktivisty pro organizační centrum

Občanské referendum je spontánně vznikající hnutí, zdola, z řad nespokojených občanů se současným stavem, ve které se lidé i země nachází s vědomím jednotlivých, plošných i nadnárodních problémů a důsledků možného zhoršujícího se vývoje a rizik do budoucna pro každého z nás a naše rodiny s dětmi. Cílem je vyhrát volby 2/3 většinou a opravit tento stát a podmínky k životu, bez hrozby války a bez novodobého nevolnictví.

Nehledejte zde prostor pro nic neřešící nářky. Všichni společně víme a známe, jaké nás tíží problémy, co se kolem nás plíživě děje. Toto je prostor pro řešení. Tedy cesta kupředu. Kdo chce, ať se přidá a zařadí podle možností. Kdo nechce, ať dále fňuká na sociálních sítích. Kdo chce klást otázky, může přímo nebo v komentářích u jednotlivých zatím publikovaných rubrik.

Situace ve společnosti se dostala do stavu nutnosti s tím něco dělat. Je toho mnoho, co je špatně a je třeba to opravit. Sdružuje všechny bez ohledu příslušnosti k politickým stranám, hnutím či aktivitám, kteří mají zájem se zapojit.

• Pochopili jsme, že pokud si nápravu nezjednáme sami, nikdo ji za nás neudělá.
  • Položili jsme si všechny základní otázky s cílem určit příčiny marastu, ve kterém žijeme.
  • Položili jsme si úkol připravit do voleb jasná řešení a způsob všech základních otázek.

Kdo má zájem se aktivně zapojit podle svých možností , bez ohledu na politické příslušnosti je vítán. Od zítřejšího  dne (12.12.2016) budeme podle potřeby hledat aktivisty, kteří by se chtěli zapojit prostřednictvím zveřejněné výzvy.

Ve vaší kladné reakci prosím o  info pro možnosti využití, nejlépe emailem:
– z jaké lokality jste
– jak jste časově flexibilní
– jak moc  bychom mohli využít vaší spolupráce
– kterým odbornostem rozumíte a jaké jsou vaše možnosti
– kontaktní telefon
– kontaktní email –
Přeji hezký den Jindra Tichý st.

Děkuji za pozornost Jindra Tichý st. | info@obcanske-referendum.cz  | 728 279 284

PS:

Vzkaz pro BIS. Není třeba tajně, přitom dost průhledně, odposlouchávat naše komunikace, sdílením našich počítačů a další. Neděláme nic ilegálního, tajného ani protiústavního. Chceme jako občané vyhrát volby. Pokud máte zájem se účastnit, rádi vám nějaké místo k sezení najdeme.

7 komentářů: „Koordinační centrum | 2 – Hledáme aktivisty pro organizační centrum