Návrhy nové ústavy je základní pilíř rekonstrukce státu →

Žijeme v marastu a rostou do toho naše děti. Nic se nezmění, kromě kosmetických změn, když s tím nic neuděláme sami. Většinu to postihuje velmi citelně. Samozřejmě mimo těch dobře zabezpečených a většinou na úkor většiny tohoto národa. Každý ať si sám uvědomí své vlastní zkušenosti z praktického života bez perspektivy, netřeba to vykřikovat do větru. Opravdu se vám líbí, v čem to žijeme?

Opravdu je hodně těch, co denně dřou, přežívají, o civilizovaném a důstojném živobytí si mohou nechat jen zdát a pracují za směšné mzdy v poměru k životním nákladům. Pokud vůbec. Namátkou mohu zmínit to, na čem stát  a společnost stojí. (tedy to v čem žijeme)…

• Řemeslníci a odborníci nezbytní k soběstačnosti a produktivitě práce,
  • lékaři a zdravotní personál, učitelé,
  • požární sbory, policisté
  •  a mnozí další … mají se snad dobře?

Žijí si snad v evropském standardu? To vše a mnoho dalších jsou jinak ve světě ceněné odborné profese. Jak to, že kdejaká umatlaná celebrita, politici a jejich přisluhovači si žijí v této zemi mnohonásobně nad současným standardem ? Jak to, že kdejaký vyškatulkovaný ten “nic neumí”, nýmand, nemehlo a zloději se mají stále lépe a lépe? Protože tato společnost v rukou politických gaunerů tento svět a stát upravila do této katastrofické podoby.

Co s tím? Jediné možné je to celé opravit. Současné zákony však umožňují pouze jedinou cestu a tou je ústavní většina poslaneckých hlasů, aby bylo možno opravit Ústavu a práva občanů, aby bylo možno opravit zákony. Za tímto účelem je nezbytně nutné, aby jeden subjekt, jediné hnutí vyhrálo 2/3 většinou volby a splnilo co slíbí. Opravu Ústavy a zákonů, odstranění politických a nadnárodních mafií, lobbyistů v cizích zájmech a aby tento subjekt zakotvil do Ústavy, že nadále je zákonodárná moc pouze v rukou občanů a to prostřednictvím občanského referenda. Aby již dále, nikdo nikdy, nemohl schvalovat nesmyslné, zbytečné a protiobčanské zákony. Nikdo nikdy jiný, než občané sami.

Od toho je občanské referendum. A to jediné jako jediný zákonodárný orgán smí patřit do rukou občanů a přímo. Žádné úplatné zastupitele už nechceme. Nechceme oligarchy, nadnárodní mafie, nechceme politické spekulanty, nechceme plané a lživé sliby, nechceme příživníky ani imigranty, žádné neziskové intrikány za naše peníze ani živit nepřizpůsobivé občany ani azylanty. Chceme zpět stát, který má sloužit občanům, nikoliv naopak, kdy občan je otrokem státu, kterého se zmocnili mafie.

Ano, nazývat věci pravými jmény, fašistický stát zákazů, příkazů, škrcení lidí jménem zákona, pod pozlátkem demokracie, které díky manipulacím mocných s demokracií pramálo sousedí s demokracií skutečnou.

Bez dalšího pláče. Kdo v tom nechce žít a nechat vyrůstat děti, nemůže zůstat stranou a říkat, že ho to nezajímá, že tomu nerozumí, že si nechce pálit prsty. Nemůže to podcenit. Jinak se dočká ještě horších časů.

Není to těžké, vzít mafiím moc. Stačí opravit Ústavu a zakotvit trestnost jejího porušení. Na to stačí vyhrát volby 2/3 většinou a splnit sliby. Ti všichni před námi nic nesplnili. Nemohli ani nechtěli. A stále žádní z nich nechtějí předat moc občanům. Proto pojďte se pokusit volit sami sebe. Nic horšího se stát nemůže, než jen další kolo toho, v čem žijeme už dlouhá desetiletí. Je tu však šance na opravu toho marastu v kterém žijeme.

Už žádné osobnosti ani lži politických stran. Už žádní karieristé pod schovávanou na pseudo-demokracii a takzvané zastupitelské demokracie úplatných vyvolených. Pouze společná myšlenka a společný cíl opravit to vše může uspět.

Připravme si vlastní Ústavu a zákony, po volbách je budeme moci schválit. Pokud vyhrajeme. A to je na Vás, na nás všech. A tomu věřte, že mafie se budou bránit jak budou umět. Vůbec nejde o příslušnosti k různých malým i velkým spolkům nebo politickým stranám. Jde nám o existenci, o důstojný život. Na to v žádné straně být nemusíme a klidně i být můžeme. Podstatné je ale volit sami sebe.

A proto prosíme i právem rezignované nevoliče, v příštích volbách pojďte příště volit.

Děkuji za pozornost.

4 komentáře: „Návrhy nové ústavy je základní pilíř rekonstrukce státu →

• 12.12.2016 (16:14)
    Permalink

Vážená, zajímá vás obsah článku, nebo kdo ho píše? Na podstatě obsahu to nic nemění. Portál neslouží k seznamování ani k osobní profylaxi. Buď komentujete obsah, potom fotografie autora není relevantní nebo nekomentujete obsah. Pokud máte jiné úmysly, zaměřené na osobní údaje, je to váš individuální zájem, z vaší strany, jednostranný. Tedy ho řešte jednostranně, po svém, jak umíte. Mojí asistenci můžete mít pouze k obsahu článku. Ostatně proto sem byl vložen. Sociální sítě jsou jinde. Mimo jiné, domnívám se, že jsem vám v minulém komentáři uvedl, že dožadujete-li se osobnějších informací, měla byste být sama jmenovitá. Přezdívka Mia o vás nic nevypovídá. Já jsem jmenovitý, dohledatelný a popularitu nehledám. Vy jste anonymní a kážete jmenovitým, jak mají co a kde a až kam ukazovat. Sám mám hrubek jako máku, tak moc relevantní nebudu, když připomenu, že anonymní je s tvrdým ý. Co se týká mužů a jejich schopností číst mezi řádky, vy máte pravdu, ostatně, “ženy mají vždy pravdu”. Jen škoda, že jste nenapsala těch řádků více než 1,5, abych se mohl pokusit mezi “těmi řádky” něco číst. Docela jste mne pobavila a příjemně na chvíli odreagovala od celodenní úmorné práce v redakci. Děkuji 🙂

• 12.12.2016 (11:43)
    Permalink

Opět jsem se nic nedozvěděla. Jméno Jindra Tichý mi nic neříká a tvář tu také není. To mi ale úplně stačí. Pokud se chce někdo něčím presentovat, tak by měl být viděn. Můj dotaz možná Vám zní podivně, ale na to , že muži nedokážou myslet a číst mezi řádky jsem si již zvykla. Je pro mne zbytečné a unavující svůj dotaz pro někoho vysvětlovat.

• 9.12.2016 (18:22)
    Permalink

Vážená Mia emailem i exotia, je podivný to dotaz od kohosi samotného anonymního, ženy, muže či snad mimozemšťana? Upřesněte prosím váš dotaz, protože mu poněkud nerozumím. Jméno u článků, ke kterým komentujete uvedeno je, příjmení taktéž, návaznost na Občanský Týdeník je v hlavním menu. Zde i tam jsou články podepsané. Obsah zde je veřejný, čitelný a snad i srozumitelný. Vy se ptáte po jménech, s tvrzením, že nejsou nikde uvedena, přitom jsou uvedena, k obsahu se nevyjadřujete. Z vašeho komentáře vyčíst, co vás vlastně zajímá je těžké. Jak vám má člověk vyhovět? I přesto, stojí za tím ti, kdo jsou uvedeni, úplně normální lidé. Pokud chcete přesnější odpovědi, rád vám je zodpovím, i přesto, že jste sama anonymní. Jenom je formulujte tak, abych je pochopil.

• 9.12.2016 (15:05)
    Permalink

To všechno je pěkné, ale nějak anonimní. Nikde nejsou žádná jména, ani žádné tváře, kdo za tímto stojí?