Občanské hnutí

OBČANSKÉ REFERENDUM – A DOST ! REPUBLIKU ZPÁTKY OBČANŮM

O NÁS

Hnutí vzniklo v roce 2016 z řady úplně obyčejných lidí. Máme už dost toho všeho kolem nás. Máme dost nespravedlnosti, podhodnocených a žebráckých výdělků, důchodů, nefunkčního sociálního zabezpečení, zločineckých exekucí, upadajícího školství, dekadentní kultury, dovozu migrantů, válečného štvaní v zájmu naftových a bankovních mafií  světa a spousty dalšího..

.

My, občané České republiky se svobodně sdružujeme do občanského hnutí s názvem “Občanské Referendum – A DOST!!! Republiku zpátky občanům.” … na základě Ústavního zákona č. 2, Listiny práv a svobod, článku 20, odstavec 1  ( “Právo svobodně se sdružovat je zaručeno. Každý má právo spolu s jinými se sdružovat ve spolcích, společnostech a jiných sdruženích. ” ) ….

OBČANSKÉ REFERENDUM JSME MY VŠICHNI,
KTEŘÍ CHTĚJÍ…

DŮSTOJNÉ PODMÍNKY PRO ŽIVOT A NAŠE BLÍZKÉ
PRO SVÉ RODIČE, DĚTI, PŘÁTELE
PRO KAŽDÉHO, KDO SDÍLÍ TRADIČNÍ HODNOTY,
PRÁVO A SPRAVEDLNOST
AŤ JE NÁS CO NEJVÍCE
POUZE TAK DOKÁŽEME PORAZIT
VŠECHNY POLITICKÉ MAFIE

JE NUTNÉ VYHRÁT 2/3 ÚSTAVNÍ VĚTŠINOU
POUZE TAK LZE OPRAVIT ZÁKONY
TENTO STÁT A NAŠE PODMÍNKY K ŽIVOTU

.

Tato inciativa svobodně sdružuje všechny sympatizující občany na společné myšlence opravit marast ve kterém žijeme a naše podmínky k životu v této zemi, bez ohledu na to kým jsme byli, kým jsme, do jaké společenské skupiny patříme nebo v kterých se sdružujeme či s kým sympatizujeme.

Koordinační centrum hnutí – 10.1.2017